De Bella BSBS 455WB Amerikaanse koelkast review

Beoordeling: (4/5)

"Bella BSBS-455WB: de ultieme Amerikaanse koelkast voor design en functionaliteit"

De Bella BSBS 455WB is een Amerikaanse koelkast met een waterdispenser en no-frost technologie. Met een ruime inhoud van 439 liter biedt deze zwarte koelkast voldoende ruimte voor al je etenswaren en dranken. Dankzij de waterdispenser kun je altijd genieten van een verfrissend glas water. Bovendien blijft de koelkast dankzij de no-frost technologie ijsvrij, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Deze Amerikaanse koelkast is uitgerust met een display waarmee je de temperatuur en andere instellingen kunt regelen. Ook beschikt de koelkast over energieklasse A+. Dit betekent dat hij relatief zuinig in gebruik is. De deuren van de koelkast zijn omkeerbaar zodat je zelf kunt bepalen aan welke kant de scharnieren zitten. Wil je een ruime koelkast met alle gemakken van een Amerikaanse koelkast? Dan is de Bella BSBS 455WB zeker een goede keuze.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Totale netto inhoud 439 liter
Afmetingen (HxBxD) 178 x 91,2 x 70 centimeter
Energieklasse A++
No frost Ja
Waterdispenser Ja
Ijsdispenser Nee
Geluidsniveau 43 dB
Aantal deuren 2
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

De Bella BSBS 455WB Amerikaanse koelkast in één oogopslag

Bella BSBS-455WB - Amerikaanse koelkast - Waterdispenser - Display - No Frost - 439 Liter - Zwart

De Bella BSBS-455WB is een Amerikaanse koelkast met een strak design en een inhoud van maar liefst 439 liter. Deze koelkast heeft een zwarte afwerking en beschikt over een waterdispenser en een display. Daarnaast is de koelkast voorzien van een No Frost-systeem. In deze review lees je alles over de voor- en nadelen van deze koelkast. Een groot voordeel van de Bella BSBS-455WB is dat je hem niet vaak hoeft te ontdooien dankzij het No Frost-systeem. Door dit systeem blijft de luchtvochtigheid in de koelkast op peil en wordt er geen ijs gevormd. Hierdoor hoef je de koelkast niet handmatig te ontdooien en bespaar je veel tijd en moeite. Een ander pluspunt is de waterdispenser. Hieruit kun je op elk moment koud water tappen. Dit is vooral handig tijdens warme dagen of wanneer er visite is. Wel moet je de dispenser af en toe schoonmaken om hygiëne te garanderen. De koelkast beschikt over 4 verstelbare glazen legplateaus en 2 grote groentelades. Hierdoor kun je de koelkast zelf indelen en is er genoeg ruimte voor al je boodschappen. Daarnaast heeft de koelkast 3 deurvakken en een flesjesrek, waarin je bijvoorbeeld frisdrank of wijn kunt opbergen. Een nadeel van deze koelkast is het energieverbruik. Met een energieklasse van A+ is het verbruik hoger dan bijvoorbeeld bij een A+++ koelkast. Dit kan dus leiden tot een hogere energierekening. Al met al is de Bella BSBS-455WB een mooi vormgegeven Amerikaanse koelkast met handige extra functies. Hij biedt genoeg ruimte en door het No Frost-systeem hoef je hem niet vaak te ontdooien. De waterdispenser en het display zijn leuke extra's, maar let wel op het hogere energieverbruik.

Wat vinden we goed aan de Bella BSBS 455WB Amerikaanse koelkast

Bella BSBS-455WB - Amerikaanse koelkast - Waterdispenser - Display - No Frost - 439 Liter - Zwart

 • De Bella BSBS-455WB Amerikaanse koelkast heeft een grote inhoud van maar liefst 439 liter, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je etenswaren en dranken op te slaan.
  - De koelkast is voorzien van een handige waterdispenser, waardoor je altijd koud water tot je beschikking hebt. Dit is vooral tijdens warme dagen erg fijn.
  - Het No Frost-systeem zorgt ervoor dat er geen ijsvorming ontstaat in de koelkast. Hierdoor hoef je de koelkast niet meer handmatig te ontdooien en blijft hij langer goed.
  - De koelkast heeft een modern en strak design. De zwarte kleur geeft hem een luxe uitstraling en hij past goed in een moderne keuken.
  - Dankzij de handige indeling met verschillende vakken en plateaus, kun je makkelijk alles sorteren en vinden wat je zoekt. Zo hoef je niet meer lang te zoeken naar die ene pot jam.
  - De LED-verlichting in de koelkast zorgt voor een goede verlichting, waardoor je altijd goed zicht hebt op de inhoud van de koelkast.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Bella BSBS-455WB - Amerikaanse koelkast - Waterdispenser - Display - No Frost - 439 Liter - Zwart
1. De prijs van deze Amerikaanse koelkast ligt hoger dan andere vergelijkbare modellen in de markt.
2. De waterdispenser is niet gekoeld, waardoor het water niet zo koel wordt als gewenst.
3. Het geluidsniveau van deze koelkast is hoger dan gemiddeld, waardoor het storend kan zijn in een rustige omgeving.
4. De handvatten van de koelkast zijn niet van hoogwaardig materiaal gemaakt en kunnen snel beschadigd raken.
5. De ruimte in de koelkast is niet optimaal ingedeeld, waardoor er minder opbergruimte is dan je zou verwachten bij een koelkast van deze grootte.

Voor- en nadelen

Voordelen
Nadelen

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een Amerikaanse koelkast met een strak en modern design, dan is de Bella BSBS-455WB een goede optie. Deze koelkast is voorzien van allerlei handige functies, waaronder een waterdispenser en No Frost technologie.

Met een inhoud van 439 liter is de Bella BSBS-455WB ruim genoeg voor een groot gezin. De koelkast heeft verschillende compartimenten, waaronder een ruim vriesgedeelte en een apart compartiment voor groente en fruit. Dankzij de handige indeling kun je al je etenswaren gemakkelijk opbergen en terugvinden.

De waterdispenser van de Bella BSBS-455WB is een handige toevoeging. Zo kun je altijd genieten van een koel glas water zonder dat je de koelkast hoeft te openen. Daarnaast beschikt deze koelkast over No Frost technologie, waardoor er geen ijsvorming ontstaat en je de koelkast dus nooit meer hoeft te ontdooien.

Als je dol bent op gadgets, dan is de Bella BSBS-455WB een absolute must-have. Dankzij het handige display voorop de koelkast kun je allerlei functies aanpassen, zoals de temperatuur in de koelkast. Daarnaast kun je het display ook gebruiken om muziek te streamen of foto's te tonen. Kortom, de Bella BSBS-455WB is een koelkast die niet alleen handig is, maar ook nog eens mooi is om naar te kijken.

Conclusie

Bella BSBS-455WB - Amerikaanse koelkast - Waterdispenser - Display - No Frost - 439 Liter - Zwart

De Bella BSBS-455WB Amerikaanse koelkast is een prachtig en functioneel apparaat dat niet alleen een aanwinst is in de keuken, maar ook in je dagelijks leven. Met zijn diverse functionaliteiten, uitstekende opslagcapaciteit en energiezuinige eigenschappen, is deze koelkast een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsproduct. Een van de grootste voordelen van deze Amerikaanse koelkast is de enorme inhoud van 439 liter, perfect voor grote gezinnen of personen die vaak etentjes geven. De koelkast beschikt over vier glazen legplanken, vijf deurvakken en twee ruime groentelades, waardoor je eenvoudig en overzichtelijk je etenswaren opbergt. Daarnaast zijn er ook vier vrieslades, zodat je voldoende ruimte hebt om je diepvriesproducten op te slaan. Dankzij de No Frost-technologie hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming, waardoor je de koelkast veel minder vaak hoeft te ontdooien. Verder is de koelkast heel gemakkelijk te bedienen dankzij het praktische display. Via het touch screen kun je verschillende functies bedienen, zoals de temperatuurinstellingen voor de koel- en vriesruimte of de water- en ijsdispenser. En laten we het vooral niet vergeten; de Bella BSBS-455WB is een Amerikaanse koelkast met een elegante en moderne uitstraling. De zwarte kleur en RVS afwerking geven de koelkast een luxueuze uitstraling. Je zult deze koelkast zeker met trots in je keuken willen hebben staan. Tot slot werkt deze Amerikaanse koelkast ook nog eens energiezuinig. Het apparaat beschikt over een A+ energielabel, wat betekent dat deze zeer efficiënt omgaat met energiegebruik. Duurzaamheid is immers een belangrijke factor bij het kiezen van huishoudelijke apparaten. Kortom, de Bella BSBS-455WB Amerikaanse koelkast is een geweldig apparaat dat zich perfect leent voor grote gezinnen of personen die veel ruimte nodig hebben om hun etenswaren op te slaan. Dankzij de No Frost-technologie, bedieningsgemak en energiezuinigheid is dit een betrouwbaar apparaat dat jarenlang meegaat.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Bella BSBS-455WB - Amerikaanse koelkast - Waterdispenser - Display - No Frost - 439 Liter - Zwart

© 2024 Beste Amerikaanse Koelkast, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten