De Exquisit SBS236-040FB Amerikaanse koelkast review

Beoordeling: (4.3/5)

Exquisit SBS236-040FB: de perfecte koelkast voor grote gezinnen!

De Exquisit SBS236-040FB is een indrukwekkende Amerikaanse koelkast met een totale inhoud van 442 liter en een efficiënt Total No Frost-systeem. Dankzij het display is het eenvoudig om de temperatuur in te stellen en te controleren. Met een geluidsniveau van slechts 40 decibel en een energieklasse A++ is deze koelkast niet alleen stil, maar ook zuinig in het gebruik. Bovendien beschikt de koelkast over een handige super freeze functie waarmee voedsel snel en efficiënt kan worden ingevroren. Het strakke zwarte design geeft de koelkast een moderne uitstraling die goed past in elke keuken. De Exquisit SBS236-040FB is een ideale keuze voor gezinnen die behoefte hebben aan een ruime koelkast met moderne en efficiënte functies. De koelkast is gemakkelijk te installeren en te bedienen. Het Total No Frost-systeem zorgt ervoor dat er geen ijsvorming ontstaat en dat de koelkast altijd schoon en fris blijft. De super freeze functie is ideaal voor het invriezen van grote hoeveelheden voedsel en bevriest sneller dan de meeste andere koelkasten. Bovendien is deze Amerikaanse koelkast energiezuinig en daarmee niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Kortom, de Exquisit SBS236-040FB is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een moderne en efficiënte Amerikaanse koelkast.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Netto inhoud koelruimte 290 liter
Netto inhoud vriesruimte 152 liter
No Frost Ja
Geluidsniveau 40 decibel
Super Freeze functie Ja
Dispenser Geen
Energielabel A+

De Exquisit SBS236-040FB Amerikaanse koelkast in één oogopslag

Exquisit SBS236-040FB - Amerikaanse koelkast - Total No Frost - Met Display - 442 Liter - 40 dB - Super Freeze functie - Zwart

De Exquisit SBS236-040FB Amerikaanse koelkast is een indrukwekkend apparaat dat in veel opzichten boven andere koelkasten op de markt uitsteekt. Met een inhoud van 442 liter biedt deze koelkast meer dan voldoende ruimte voor het bewaren van al uw voedsel en drankjes. Bovendien is deze koelkast voorzien van een Total No Frost-systeem, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van uw koelkast of vriezer. Een andere fantastische functie van de Exquisit SBS236-040FB is het Super Freeze-systeem. Hiermee kunt u bepaalde items snel bevriezen, zodat ze langer bewaard kunnen worden en de smaak behouden blijft. Dit is vooral handig als u snel ijsblokjes nodig heeft voor een feestje of wanneer u boodschappen op voorraad wilt houden. Het design van de Exquisit SBS236-040FB is modern en elegant, met strakke lijnen en gedurfde kleuren. De zwarte afwerking past perfect bij elke moderne keuken en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De koelkast beschikt over een handig display, waarmee u eenvoudig de temperatuur regelt en andere functies bedient. Het geluidsniveau van de Exquisit SBS236-040FB is laag - slechts 40 dB - wat betekent dat het apparaat bijna geruisloos werkt. Dit is vooral handig als u deze koelkast in een open keuken of woonruimte plaatst. Tot slot is deze Amerikaanse koelkast zeer energiezuinig en heeft een A++ energielabel. Hierdoor bespaart u niet alleen geld op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een beter milieu. Al met al is de Exquisit SBS236-040FB Amerikaanse koelkast een fantastisch apparaat dat aan de meeste wensen voldoet. Dankzij de vele handige functies, het moderne design en de energiezuinige werking, is dit een koelkast die de moeite waard is om te overwegen.

Wat vinden we goed aan de Exquisit SBS236-040FB Amerikaanse koelkast

Exquisit SBS236-040FB - Amerikaanse koelkast - Total No Frost - Met Display - 442 Liter - 40 dB - Super Freeze functie - Zwart

- De Exquisit SBS236-04FB Amerikaanse koelkast heeft een zeer ruime inhoud van maar liefst 442 liter, wat ruim voldoende is voor een groot gezin of een klein horecabedrijf.
- De Total No Frost technologie zorgt ervoor dat er nooit meer ijsvorming ontstaat in de koelkast, waardoor je geen tijd meer hoeft te verspillen aan het ontdooien van de koelkast.
- Dankzij het moderne display kan je eenvoudig de temperatuur instellen en aflezen. Hierdoor weet je altijd wat de huidige temperatuur is en kan je ervoor zorgen dat je voedsel op de juiste temperatuur bewaard wordt.
- De Super Freeze functie zorgt ervoor dat vers voedsel snel ingevroren kan worden, waardoor de smaak en kwaliteit behouden blijft.
- Het zwarte design van de koelkast zorgt voor een moderne en luxe uitstraling, waardoor deze perfect past bij een hedendaagse keuken.
- De 40 dB geluidsproductie van de koelkast is relatief stil, waardoor je geen last zult hebben van storende geluiden bij het gebruik van de koelkast.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Exquisit SBS236-040FB - Amerikaanse koelkast - Total No Frost - Met Display - 442 Liter - 40 dB - Super Freeze functie - Zwart
1. De koelkast maakt relatief veel geluid, met een geluidsniveau van 40 decibel kan dit als hinderlijk worden ervaren.
2. Het display van de koelkast is vrij klein en kan daardoor moeilijk af te lezen zijn.
3. De ijsdispenser in de deur is niet aanwezig, waardoor het lastig is om snel ijsblokjes te pakken wanneer je dit nodig hebt.
4. De handvatten van de koelkast zijn vrij scherp en kunnen daardoor oncomfortabel aanvoelen bij het openen van de deuren.
5. De koelkast heeft geen speciale zones voor groente en fruit, waardoor deze producten mogelijk sneller bederven.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Ruime inhoud van 442 liter
  • Total no frost voorkomt ijsvorming
  • Super freeze functie voor snel koelen
  • Handig display voor temperatuur en instellingen
  • Mooi design in zwarte kleur
  • Stil met geluidsniveau van 40 dB
Nadelen
  • Behoorlijk prijzig
  • Groot formaat kan onhandig zijn in kleine keukens
  • Geen waterdispenser of ijsblokjesmaker aanwezig

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een ruime, betrouwbare en stijlvolle Amerikaanse koelkast, dan is de Exquisit SBS236-040FB zeker het overwegen waard. Deze koelkast heeft een inhoud van maar liefst 442 liter en beschikt over diverse handige functies, zoals Total No Frost en Super Freeze.

Wat betekent Total No Frost precies? Dit houdt in dat de koelkast geen ijsvorming meer heeft, waardoor je hem nooit meer hoeft te ontdooien. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar ook energiekosten. Daarnaast blijven je producten langer vers en smakelijk, doordat er geen ijsvorming ontstaat die het voedsel kan beschadigen.

De Super Freeze functie is vooral handig als je snel grote hoeveelheden verse producten wilt invriezen. Met één druk op de knop wordt de temperatuur tijdelijk verlaagd, zodat de producten snel bevriezen en hun kwaliteit behouden blijft. Handig als je bijvoorbeeld grotere hoeveelheden vlees, vis of groenten wilt bewaren.

De Exquisit SBS236-040FB is bovendien zeer stil, met een geluidsniveau van slechts 40 decibel. Dit maakt hem geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis, zonder dat je last hebt van een storend geluid. De zwarte kleur en het strakke design maken van deze koelkast een echte blikvanger in je keuken.

Al met al is de Exquisit SBS236-040FB een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een ruime, luxe en energiezuinige Amerikaanse koelkast. Het apparaat is betrouwbaar, stijlvol en praktisch in gebruik, en biedt voldoende ruimte voor al je verse en ingevroren producten.

Conclusie

Exquisit SBS236-040FB - Amerikaanse koelkast - Total No Frost - Met Display - 442 Liter - 40 dB - Super Freeze functie - Zwart

Als we kijken naar de Exquisit SBS236-040FB Amerikaanse koelkast, zijn er diverse eigenschappen die opvallen. Zo beschikt deze koelkast over een inhoud van maar liefst 442 liter, verdeeld over een koel- en vriesgedeelte. Daarnaast is de koelkast voorzien van verschillende handige functies zoals Total No Frost, Super Freeze en een display. Een groot pluspunt van de Exquisit SBS236-040FB is de Total No Frost functie. Hierdoor hoef je de koel- en vriesgedeeltes nooit meer te ontdooien. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat de koelkast efficiënter en langer blijft werken. Daarnaast beschikt de koelkast over een super freeze functie, waarmee je snel grote hoeveelheden voedsel kunt invriezen. Hierdoor blijft de structuur van het voedsel beter behouden en blijft het langer vers. Ook is er een handig display aanwezig, waarop je de instellingen kunt controleren en aanpassen. Het ontwerp van de Exquisit SBS236-040FB is ook een pluspunt. De koelkast heeft een strakke en moderne uitstraling en is van hoge kwaliteit. De zwarte kleur geeft de koelkast een luxe uitstraling die in vrijwel elk interieur past. Hoewel de koelkast vele voordelen heeft, zijn er ook enkele punten om rekening mee te houden. Zo kan de koelkast behoorlijk luidruchtig zijn, met een geluidsniveau van 40 decibel. Daarnaast is de koelkast vrij groot en onhandig om te verplaatsen, dus het is belangrijk om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte is om hem te plaatsen. Al met al is de Exquisit SBS236-040FB Amerikaanse koelkast een topproduct voor wie op zoek is naar een koelkast met veel inhoud, handige functies en een strak ontwerp. Vooral de Total No Frost functie is een groot pluspunt, waarmee je veel tijd en moeite bespaart. Het geluidsniveau en de omvang van de koelkast zijn punten om rekening mee te houden, maar dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de koelkast.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Exquisit SBS236-040FB - Amerikaanse koelkast - Total No Frost - Met Display - 442 Liter - 40 dB - Super Freeze functie - Zwart

© 2024 Beste Amerikaanse Koelkast, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten